Tuinen De Coninck heeft in 2016 het label van TuinExpert mogen ontvangen. Dit label wil kwaliteit garanderen naar de consument toe. Met een TuinExpert bent u ervan verzekert dat u een tuinaannemer kiest die zijn werk professioneel en efficiënt uitvoert.

De TuinExpert staat voor :

 • Professionaliteit:
  De tuinaannemer voldoet aan bepaalde criteria waarmee het TuinExpert label u een hoge kwaliteit van het geleverde werk garandeert. Deze criteria worden door een extern auditbureau gecontroleerd.
 • Betrokkenheid:
  De TuinExpert hanteert een open communicatie, een goed contact en correcte afspraken. Al bij uw eerste offerte merkt u al dat u te maken heeft met een kwaliteitstuinaannemer. Offertes zijn duidelijk en voorzien uitsluitend in haalbare beloftes.
 • Vakbekwaam:
  De TuinExpert is vakbekwaam en schoolt zich regelmatig bij. Omdat een TuinExpert verplicht aangesloten is bij een beroepsorganisatie is hij steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector.
 • Service:
  Zowel voor of na de werken, uw tevredenheid is van het grootste belang. Vraag naar uw opleveringsdossier bij het afsluiten van uw project.

Meer informatie vind je op: http://www.tuin-expert.be/